Gendan Papirkurven Elementer Fra Broken WD Hårdt Drev Mac Mountain Lion

Tilfældigvis har jeg brudt min WD harddisk i Mac Mountain Lion, efter at jeg indser, at jeg har mistet min alle værdifulde filer eller mapper samt også mens at slutte den viser fejlfinding, at “Min computer holder op med at svare under opstart”. Jeg er virkelig frustreret, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu?? Hvordan jeg vil løse dette fejlfinding? Hvordan vil jeg #? Så kan du hjælpe mig!

Bare slappe af …. Fordi her vil du få en effektiv løsning af dine fejlfinding, som du har vendt efter knækkede WD harddisk på Mac Mountain Lion, så gå gennem artiklen ….

 Opløsning:

Trin 1: Først frakoble alle eksterne enheder samt kabler såsom FireWire, Ethernet eller USB.

Trin 2: Tilslut alle enheder og derefter at genstarte pc’en efter tilslutning, og hvis PC starter op uden at stoppe. I tilfældet, hvis computer op med at reagere efter tilslutning så bør du udskifte enheder.

Trin 3: Efter at du har brug for at finde software installere eller genoprette disk, som fulgte med din PC samt insert software installeres eller gendanne disken i pc’ens optiske drev.

Trin 4: Efter at have afsluttet denne proces lukker din PC.

Trin 5: Når dette, hvis når det er slukket derefter holde tasten C og opstart pc, fordi det vil starte pc fra software install og derefter gendanne disken i stedet for din WD harddisk.

Trin 6: Mac Mountain Lion succes starter, når den startes op fra WD harddisk kan have beskadiget, og derefter kan du vælge Arkiver og installer i Mac Mountain Lion installationsprogrammet til at geninstallere, fordi en god kopi software.

Trin 7: Antag, hvis du ikke er i stand til at se så, harddisk, som du installerer Mac derefter bruge Diskværktøj til at reparere eller omformatere din harddisk.

Trin 8: I tilfældet, hvis du ikke er i stand til at omformatere harddisken samt ikke se drevet i Disk Utility og derefter, prøv diskværktøj.

Trin 9: Hvis du ikke kan reparere eller omformatere din Mac harddisk så, konsultere Apple forhandler eller Apple Authorized Service Provider.

Trin 10: Endelig efter udskiftning harddisk, hvis du stadig ikke kan se din harddisk hjælpeprogram derefter nødt til at erstatte midplane forsamling.

Men formoder, hvis du ikke har backup af din foderstoffer på WD harddisk, som du har ved at blive tabt fra papirkurven bin og du ønsker at gendanne dine Trash poster derefter # som hjælper til #. Denne software er meget avancerede og effektive til gendannelse af mistede eller slettede filer eller mapper, fordi det har avancerede algoritmer for stærke scanning teknikker, der scanner din helt papirkurven og gendanne hele trash foderstoffer ubesværet inden for et par minutter.

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *