iPhoto Papirkurven Inddrivelse til Genopretter iPhoto Bibliotek på Mac

Har du slettet iPhoto-bibliotek på Macintosh operativsystem? Vidste du tømt papirkurven mapper, som indeholder iphoto filer? Macintosh er et avanceret styresystem, som anses for mere sikker end Windows. Stadig, det er tilbøjelig til korruption og data kan gå tabt eller slettet fra det enten ved et uheld eller utilsigtet. Tømning af papirkurven i mac er noget, som er helt almindelig årsag til tab af data. Det kræver blot et enkelt klik og de vigtige filer og data, herunder billeder, videoer eller hvad der er gemt let bliver slettet.

iPhoto er et program, der er blevet bygget til Mac-operativsystemet. Den er designet af Apple og er tilgængelig på diverse Mac OS X. Programmet er praktisk til redigering, vedligeholdelse, importere og udskrivning af digitale fotos på Macintosh OS. De billeder bliver gemt på iPhoto-bibliotek. Nogle hvordan det er muligt, at billederne bliver slettet eller slettes af brugerne. Hvis der er en gemt sikkerhedskopi, bliver det nemt at gendanne de slettede billeder og billeder. Men spørgsmålet bliver kompleks, når der ikke er backup.

Når iPhoto filer er blevet slettet, bliver det gemt i papirkurven mappe midlertidigt. Det kan let gendannes derfra til den samme placering. Men når papirkurven mapper er blevet tømt, bliver det en smule kompliceret at gendanne papirkurven iPhoto filer på Leopard OS X. Situationen bliver mere værre, når de har tømt papirkurven mapper. Dog skal brugerne vide, at iPhoto trash opsving er muligt. Der opstår kravet om opsving værktøj. Man kan let genopretter iPhoto med recovery trash mac software / værktøj. Værktøjet har en avanceret algoritme til at scanner harddisken og genererer en forhåndsvisning af iPhoto filer, der blev slettet eller slettes. Hvad venter du på nu? Bare downloade softwaren, og få adgang til iPhoto-biblioteket nemt.

Brugervejledning for Mac papirkurven inddrivelse software :

Mac papirkurven inddrivelse software kan du nemt få alle dine slettede, beskadiget, formaterede filer, dokumenter, billeder, lyd, video filer i sine oprindelige formater. Denne software er kompatibel med alle Mac-versioner.

Trin 1: Download og installer Mac papirkurven inddrivelse software og vælg derefter “Fresh Recovery” valgmulighed.

User Guide - Step 1

Trin 2: Hvis du har slettet Trash filer, og vælg derefter “Gendan Hard Drive” valgmulighed.

 User Guide - Step 2

Trin 3: Vælg “Slettet File Recovery” fra fire forskellige valgmuligheder, hvis du ønsker at hente slettede filer fra papirkurven bin.

User Guide - Step 3

Trin 4: Nu kan du se listen over harddisk mængder, skal du vælge det drev, hvor du ønsker at udføre slettede fil opsving og tryk derefter på “Fortsæt”.

User Guide - Step 4

Trin 5: Efter dette, vil vise alle erstattes filer og fotos. Tjek dine filer, mapper og gendanne og gemme den.

User Guide - Step 5

Så gendanne tabte Mac-filer nu med effektivitet.

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *