Mac papirkurven inddrivelse : gendanne data nemt På Mac Leopard OS X

Har du slettet filer på din Mac Leopard OS X? Kan ikke finde de slettede filer i papirkurven? Har du tømt papirkurven og ønsker at fortryde sletningen den ønskede fil? Mac er en populær og betroede operativsystem, er udbredt over det hele. Mac OS X 10.5 Leopard er fundet at være sjette store udgivelse i segmentet af Mac OS. Det er muligt, at brugerne måske ender slette filer på Mac-baseret system. Dette kan resultere i kritisk tab af vigtige filer. Problemet bliver mere alvorligt, når der ikke er backup af de slettede data. Brugerne føler sig desperate for at gendanne de slettede filer. Men ved du, at det er muligt at gendanne slettede data eller genopretter fotos, videoer, filer på Mac OS X.yes, det er rigtigt, at det nu er muligt at genvinde papirkurven ved hjælp af Mac papirkurven inddrivelse værktøj, og det understøtter også Mac Leopard OS X.

Når nogensinde nogen fil slettes, bliver det gemt i mappen Papirkurv og kan gendannes formular der ved at vælge Gendan. Men det egentlige problem opstår, når skraldespanden er tømt. Selvom dataene ikke slettes permanent og kan gendannes tilbage ved at ansætte tredjeparts mac trash recovery software. Dog er Mac-brugere rådes til ikke at bruge deres maskine, så snart de sker for at slette de filer eller tømme papirkurven. Dette sikrer og forhindrer mulighederne for at overskrive de slettede og utilgængelige filer. Hvis filerne får overskrevet da mac trash opsving bliver næsten umuligt.

Brug af tredjeparts opsving trash mac værktøj er et forskud værktøj, der er bedst at genoprette tabte, slettet, manglende og slettede filer på Macintosh-system. Det sikrer data recovery uanset situationer med datatab. Den kan genopretter selv efter tømning af papirkurven mapper nemt. Softwaren fungerer og er kompatibel med Mac OS X 10.5 Leopard, 10.6 Snow Leopard, 10.4 Tiger og forskellige andre versioner også.

Brugervejledning for Mac papirkurven inddrivelse software

Mac papirkurven inddrivelse software kan du nemt få alle dine slettede, beskadiget, formaterede filer, dokumenter, billeder, lyd, video filer i sine oprindelige formater. Denne software er kompatibel med alle Mac-versioner.

Trin 1: Download og installer Mac papirkurven inddrivelse software og vælg derefter “Fresh Recovery” valgmulighed.

User Guide - Step 1

Trin 2: Hvis du har slettet Trash filer, og vælg derefter “Gendan Hard Drive” valgmulighed.

 User Guide - Step 2

Trin 3: Vælg “Slettet File Recovery” fra fire forskellige valgmuligheder, hvis du ønsker at hente slettede filer fra papirkurven bin.

 User Guide - Step 3

Trin 4: Nu kan du se listen over harddisk mængder, skal du vælge det drev, hvor du ønsker at udføre slettede fil opsving og tryk derefter på “Fortsæt”.

 User Guide - Step 4

Trin 5: Efter dette, vil vise alle erstattes filer og fotos. Tjek dine filer, mapper og gendanne og gemme den.

User Guide - Step 5

Så gendanne tabte Mac-filer nu med effektivitet.

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *