Nemt hente Genopretter Manglende Papirkurv Varer fra formateret harddisk på Mac Lion

I sidste uge …. Da jeg var ved hjælp af min Mac Lion PC så pludselig var jeg ikke få adgang til mine filer eller mapper, og jeg fandt, at harddisk styrtede ned på Mac Lion OS grundet at alle filer bliver utilgængelige sådan, at jeg besluttede at formatere min harddisk, men efter formatering harddisk på Mac Lion Jeg har mistet eller slettet mine vigtige filer eller mapper, der blev gemt på harddisken volumen. Men jeg har forsøgt at hente data fra affaldsspanden på Mac Lion PC, men jeg var ude af stand til at gøre det så godt, som jeg ikke har skabe opdateret backup for at genoprette data efter formateret Mac Lion harddisk. Derfor har jeg brug for din hjælp til inddrivelse af genopretter manglende trash elementer fra formateret harddisk på Mac Lion operativsystem så bedes du give mig en effektiv inddrivelse værktøj til at komme tilbage af mistede data fra tømt papirkurven Mac.

Hvis du virkelig ønsker at hente genopretter manglende trash elementer fra formateret harddisk på Mac Lion PC samt ude af stand til at gendanne tabte eller slettede filer fra tømmes papirkurven Mac så i denne situation kan du nemt gendanne tabte data poster med hjælp af opdateret backup, hvis du allerede har oprettet din gyldige backup med Time Machine er en opdateret backup ansøgning, som er leveret af Mac Lion. Men formoder, hvis gyldige backup ikke er tilgængelig, samt fejl opstår samtidig skabe backup så, i denne tilstand, skal du nødt til at vælge Mac Trash Recovery Tool, som er meget effektiv og sofistikeret software til en øjeblikkelig inddrivelse af genopretter mangler trash poster på Mac Lion operativsystem systemet.

Hvorfor Mac Papirkurv Inddrivelse Software?

Fordi denne software er i stand til gendannelse af filer, der er slettet eller tabt på grund af tømning affaldsspanden uden backup med Time Machine samt ligegyldigt din papirkurv poster er musik, dokumenter, videoer, e-mails eller fotos etc. alle kan nemt og effektivt inddrives uden besvær. Mac Trash Recovery software kan gendanne data Mac Lion maskinen på grund af partition fejl, formatering, HFS + filsystem korruption osv. Denne software er meget kompatibel med alle nyeste version af Mac-operativsystemet Mac OS X Mountain Lion 10 (10,8), og ældre OS X 10.7 Lion, 10.6 Snow Leopard, 10.5 Leopard. Hvad venter du så bare gå ud og hente Mac Trash Recovery Software straks for sine avancerede og opgradere funktioner.

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *