Sådan gendanne tabte eller slettede billeder fra affaldsspanden i MacBook Air?

Er du over foto tab fra MacBook Air?
Har du slettet de billeder ved hjælp af “Shift + Del”?
Er du virkelig ønsker at hente slettede billeder tilbage?
Er du finde øjeblikkelig løsning til fotos nyttiggørelse fra affaldsspanden i MacBook Air?

macbook AirMacBook Air er en ultra-bærbar Macintosh bærbare computere, der er oprettet af Apple Inc., samt dybest set designet til at afbalancere ydeevne og bærbarhed. Nu er denne ultra-bærbare elektroniske enhed har en avancerede funktioner med hurtigere flash storage og en 720p FaceTime HD-kamera samt nyeste Intel-processorer og grafik, så er disse alle pakket ind i denne notesbog og gøre MacBook Air en meget tynde og lette holdbart designet specielt for Mac brugers. Og også det bærer optiske drev, som gør den levende uden indbygget-drev.

Men på trods af alt dette engang sker det, at på grund af systemnedbrud, samt virus eller malware angreb alle billeder er bliver formateret / slettet / beskadiget fra harddisken og data gemt i drev bliver utilgængelige som følge af hvilken brugers ikke kan få adgang til deres filer, eller mapper, som fører til tab af data situation. Der er to situationer på grund, som du måske mistet fotos i MacBook Air:

Antag, når du trykker på “del” knappen og derefter, er dine filer slettet fra drevet, men du kan gendanne fra MacBook Air affaldsspanden nemt uden opsving værktøj, men formoder, hvis du ved et uheld trykker på “Shift + del”-knappen så, du filer eller mapper er slettet permanent fra drev og endda fra affaldsspanden grundet som du kan ikke være i stand til at gendanne filer fra papirkurven uden nogen opsving værktøj, så hvis du har mistet eller slettet dine fotos fra MacBook Air, så i denne situation er du nødt til at tage hjælp af tredjeparts Mac Trash Recovery Tool, som er en af de avancerede såvel som sofistikeret software, der hjælper til at hente alle tabte fotos fra papirkurven bin eller tømmes affaldsspanden helt. Denne software er stærkt baseret på den algoritme baseret på de avancerede funktioner til scanning drev, og også meget kompatibel med alle version af Mac, så så hurtigt som muligt gå ud og hente Mac papirkurven inddrivelse software

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *