Sådan gendannes Papirkurv filer på Mac OS X?

Har du ved et uheld slettet dine vigtige filer fra din Mac harddisk og endda tømme din affaldsspanden? Ønsker du at hente dine slettede filer fra papirkurven på Mac OS X? Er du søger efter løsning, hvordan du gendanner trash filer på Mac OS X?

Mac er en af de avancerede operativsystem, som er designet af Apple Inc. med en effektiv kvalitet features samt yderst pålidelige datalager, som giver Mac-brugere er at gemme alle datafiler såsom sms, lyd, video, e-mails eller dokumenter osv. på Mac OSX på en organiseret såvel som i godt måde. Men nu om dage datatab scenario er en af de fælles problemstillinger, som hver Mac-bruger er når en tid i deres daglige liv fra Mac papirkurven. Papirkurven på Mac PC er et sted, hvor data lagres efter sletning fra Mac-operativsystemet, så hvis du har slettet dine filer fra Mac så kan du nemt gendanne dine vigtige data fra papirkurven, men formoder, hvis du har slettet dine vigtige data selv fra papirkurven eller tomme Trash så vil der ikke være nogen chance for at inddrevet det tilbage.

Men bare slappe af!! fordi her i denne artikel vil virkelig hjælpe dig til at komme tilbage alle mistede eller slettede filer fra Mac affaldsspanden så bare læse denne artikel:

Derfor Under Mac OS X, når alle filer slettes, så det går til papirkurven bin og når filerne er blevet tømt fra Mac affaldsspanden så er filnavnet helt fjernet fra HFS + filsystem. Så i denne tilstand dine slettede filer fra Mac affaldsspanden slettes permanent såvel som du ikke vil kunne gendanne dit foderstoffer, som du har slettet fra papirkurven, men heldigvis er der store chancer for at genoprette af slettede filer fra papirkurven ved hjælp af Mac Trash Recovery Software uden indsats. Denne software er meget effektivt værktøj til nyttiggørelse mistede eller slettede Trash filer fra tømt affaldsspanden på Mac OS X. Det har en interaktiv grafisk grænseflade, som er helt let at bruge for Mac-brugere så bare gå og straks hente Mac Trash Recovery Software.

Nyttige tips til en vellykket File Recovery fra affaldsspanden på Mac OS X:

  • Vær forsigtig og ikke downloade eller installere nogen recovery software på samme drev eller volumen.
  • Efter sletning af filer aldrig bruge drevet eller volumen yderligere.
  • Kør Mac Trash Recovery Software samt vælge relevante indstilling for at scanne din volumen eller drev, som indeholder dine slettede filer på Mac OS X.

This entry was posted in Mac papirkurv inddrivelse and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *